Kılıçlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Biz, Kılıçlı Anadolu Lisesi olarak; Okulumuzla bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, geleceğin Türkiyesine yön verecek bireyler yetiştirmek İçin VARIZ ve ÇALIŞACAĞIZ

Misyon: Ülkesinin çağdaş uygarlıklar seviyesine çıkmasında aktif rol üstlenen, Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen bilimsel düşünen, üretken, donanımlı ve insanlığa yararlı lider bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Bugün atacağımız adımların okulun gelecekte sahip olacağı başarıları ya da başarısızlıkları oluşturacağını çok iyi bilmekteyiz. Şimdiden ortaya koyacağımız vizyon, misyon, değer ve ilkelerimiz ve de stratejik amaçlarımızla gelecekteki Kılıçlı Anadolu Lisesi´ni başarıya taşıyacağız.

Saatler: 08:30-15:10
Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca (2.yabancı dil)
Servis Bilgisi: Taşımalı
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: Adana Gençlık ve Spor Müdürlüğünün hazırladığı yarışmada Bocce Kız Gençlet Kategorisinde Yarışmasında Adana İl 2´nciliği, Futsal, Basketbol, Voleybol
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZDA eTwinning, TÜBİTAK 2204 ,4006 PROJE KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLERE YER VERİLMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları: My World ve Plastic Hunters eTwinning Projeleri
Kontenjan Bilgileri: 136

WEB - https://kiliclianadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - KILIÇLI MAH. KILIÇLI KÜME EVLERİ ANADOLU LİSESİ BLOK NO 526 SARIÇAM / ADANA